Andrar anvandningen itu Tinder Passport platsen kungen din imag?

Andrar anvandningen itu Tinder Passport platsen kungen din imag?

Andrar anvandningen itu Tinder Passport platsen kungen din imag?

Tinder befinner si i grunden ett virtuell upplaga fran din lokala dejtingscen. Nar ni installerar saken dar plikt ni bidra saken dar atkomst mot telefonens placering. Saken da lagger automatiskt mot din cit i din framtoning.

Saken da arme appens huvudsakliga foresats befinner sig att associera dej till matcher saso bor i ditt kvarter. Men va ske om ni vill blada bland rimlig matchningar pa nago annan omrade?

Hur sa ar poangen med Tinder Passport?

Det befinner si ick forsiktig att forandra din omrade i saken da narvarande appen. Forr anvande hane komplicerade rondeller darfor at for hand fanga sig in i ett pur cit eller ett nytt nation. Ni kan aven fortsattningsvis gora det har, skada n maste installera nago forlegad, obsolet utgava itu appen. Det tar markli timmar att granska hur karl astadkomme allt det ha.

Tinder insag att somlig anvandare ville byta ut lage utan alltfor kopiost besvar. Det befinner sig foljaktligen de introducerade premiumfunktionen Tinder Passport. Det ha later de matchas tillsamman personer villig vilken plats n valjer, vart som helst i varlden.

Sa hurda tillats ni Tinder Passport?

For att forandra din lage kungen Tinder tvungen du satsa i antingen Tinder fordel alternativ Tinder Gold. Det finns inte ett dyft metod att begagna Passport fria.

kissbrides.com ta reda på det här

Tinder Plus kostar $9,99 eller hogre, sam ni maste avlona nagon tillag manadsavgift villig $4,99 om n vill anvanda Tinder Gold.

  • Vidga Tinder-appen
  • Tryck gallande Installningar
  • Valj ”Get Tinder positiv” alternativt ”Get Tinder Gold”

Bade positiv sam Gold ger dej obegransade Likes, dartill fem asbra Likes sam en Boost. Tillsammans Gold kan ni ocksa betrakta de personer sasom inneha gillat din profil. Detta befinner si den sluta skillnaden mellan dom tva funktionerna.

Viktigast itu allting, bagg alternativen kommer tillsammans Tinder Passport, samt bagg alternativen skanke de ett annonsfri upplevelse. De later de likasa kassera tillbaka ditt senaste svep forsavitt ni andrar dej.

Forsavit din framsta motivation ar att finn e metod att forandra din omrade befinner sig gagna ett alldeles likvardig valmojlighe. Begagna Gold om du vill innehava mer insikt i dina rimlig matchningar.

Hurdan anvander ni Tinder Passport?

  • Belastning kungen Installningar
  • Tryck gallande din platskategori
  • Valj ”Lagg mo ett pur lage”

Ange saken dar stad n ar hagad bruten for hand. N kan forvranga din placering odl massa ganger du vill. Ni behover inte anordna dig till ditt eget nation.

Hurs befinner sig Tinder Passport anvandbart?

Passport befinner sig sarskilt populart bland Tinder-anvandare sasom reser kopiost. Ni kan fortskrida leta pa natet kungen dejtingscenen hemma samt nar ni ar borta kungen nago jobbresa. Att befinna villig ferie kommer ej heller att irritera din vanliga svepupplevelse.

Personer saso jojo emellan tvenne platser tenderar aven att satsa ekonomiskt i denna funktion. Det befinner si anvandbart nar n planerar att omplacering at ett nytt rike. N kan lite e forsprang samt borja uppfora din umgangeskrets innan du anlander.

Det finns fler nago duktig syfte att bruka Tinder Passport. Forsavitt n bor i nagon sma stan kan n bli trott pa din lokala dejtingscen. Emellanat behover karl enbart en ombildning.

Nar du anvander Passport matchas icke folk kungen din verkliga plats at dig. Ni kan utforska nya valmojlighe samt ni kan bliv inspirerad att bege sig.

Nar ni anvander Passport gar bort absolut spartanskt platsen gallande din image. Rimli matchningar kommer saledes att veta att du anvander Tinder Passport, skada de kommer ej att betrakta din verkliga omrade.

Det ha kan utmynna saker misskommunikation med rimli matchningar. Flertal fran do kommer icke att observera saken da saknade platsen genast. De kan bli obehagligt forvanade nar do upptacker att du sveper a nago annan stan alternativ e annat nation.

Det basta tillvagagangssattet befinner sig att besta kungen forhand. Namn din verkliga omrade i din profil och beskriva varfor du planerar att dejta e annanstans. Det har kan fa dig att profilera i nago folksamlin, sam det funkar likasa sasom nagon finemang konversationsstartare.

Finns det nagot ovrigt du behover veta?

Direkt postumt att ni age andrat din plats tillsamman Passport kan ni aven fortsattningsvis bliva matchad tillsamman nagon a din gamla placering. Det finns fasten bara en handfull gamla profiler gallande fantastisk fran din stack. Postum markli svep ar ni forberedd att utrona nagon farsk barriar.

E sista glosa

Ifall n befinner sig ett globetrotter kan det har alternativet ombilda din onlinedejtingupplevelse. Tinders premiumfunktioner befinner sig ganska overkomliga, och de erbjuder ocksa andra formaner. Passport befinner sig avgjort effektivt, samt det age fatt enastaende recensioner. Du kan evig sluta det inom en manad ifall resultatet ej blir baksida av underben du hoppats villig.

Categories: Uncategorized

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato.